Вода Aqua Миргород DETOX відтепер в КУЛДІМ

06 червня 2024

Асортимент магазину Кулдім поповнився природною та корисною новинкою — мінеральною лікувально столовою водою Aqua Миргород DETOX.

В чому фішка мінеральної води DETOX? Все дуже просто.

Перше — слово «природна» тут не просто так. Aqua Миргород DETOX видобувається зі свердловини 695 м, проходить механічну очистку, мінералізується, розливається у пляшки та доставляється до споживачів. Це все, тобто склад води природній, а всі вітаміни та мінерали, які в ній містяться (кальцій, магній, натрій і калій, сульфати та ін), виключно природного походження. Це натуральні природні вітаміни, корисні для здоров'я людини.

Друге — DETOX має офіційні клінічні висновки і рекомендації щодо вживання від Українського науково-дослідного інституту медичної реабілітації та курортології МОЗ України (м. Одеса). Мінеральна вода досліджувалась лікарями інституту протягом трьох місяців і за результатами дослідження офіційно рекомендована до вживання:

  • для зменшення алкогольної інтоксикації та попередження похмільного синдрому;
  • для гідратації після фізичних навантажень;
  • для полегшення роботи печінки та виділення жовчі;
  • для стимуляції травлення.

Це далеко не повний, але основний список рекомендацій, тому піклуйтесь про своє здоров'я, чекайте його у спеціалістів та вживайте природні та корисні продукти.

Кулдім бажає здоров'я!